Ik ben geïnteresseerd in het bedrijfsleven en droom er van om een eigen bedrijf te starten. Beide van mij ouders werken en mijn vader wil ook heel graag een eigen bedrijf starten. Zelf heeft hij hiermee erg veel ervaring omdat hij in Turkije veel in horeca heeft gewerkt en ook in het managen van een eigen bedrijf etc. Maar natuurlijk zijn de regels/wetten kortom alles anders dan hier in Nederland.
Zelf heb ik veel informatie geprobeerd te verzamelen maar wanneer ik een horeca bedrijf wil starten, komen er veel regels bij kijken zoals vergunningen. Ik heb al veel onderzocht en ik weet dat als we met zo'n project willen starten, wij in het begin meer uitgaven dan inkomsten hebben. Hier zijn we op voorbereid en het financieren is geen probleem. Waar ik mee zit is, hoe moet ik en mijn vader ons idee realiseren?
Stel, je hebt je ingeschreven bij KVK, je hebt een ondernemingsplan, vergunningen afgehandeld,start kapitaal,een pand om je idee uit te voeren. Hoe wil je dit realiseren? Daar zit ik met mijn vader momenteel mee. Waar ik woon zijn geen shoarma zaken, dat is de reden waarom we dit idee hebben, daarnaast kijkt iedereen positief naar het idee.
Natuurlijk is dit allemaal een idee, het is niet dat we er gelijk mee gaan beginnen en wil ik daarom zoveel mogelijk informatie verzamelen en probeer in te zien hoe het proces is van een horeca zaak.
Ik wil jullie zeer bedanken voor het lezen van dit topic en alvast bedankt voor jullie antwoorden.
aangepast door Mikky Vrolijk Profiel geanonimiseerd
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Geanonimiseerd19
Geanonimiseerd19
Hallo beste leden!
Ik ben geïnteresseerd in het bedrijfsleven en droom er van om een eigen bedrijf te starten. Beide van mij ouders werken en mijn vader wil ook heel graag een eigen bedrijf starten. Zelf heeft hij hiermee erg veel ervaring omdat hij in Turkije veel in horeca heeft gewerkt en ook in het managen van een eigen bedrijf etc. Maar natuurlijk zijn de regels/wetten kortom alles anders dan hier in Nederland.
Zelf heb ik veel informatie geprobeerd te verzamelen maar wanneer ik een horeca bedrijf wil starten, komen er veel regels bij kijken zoals vergunningen. Ik heb al veel onderzocht en ik weet dat als we met zo'n project willen starten, wij in het begin meer uitgaven dan inkomsten hebben. Hier zijn we op voorbereid en het financieren is geen probleem. Waar ik mee zit is, hoe moet ik en mijn vader ons idee realiseren?
Stel, je hebt je ingeschreven bij KVK, je hebt een ondernemingsplan, vergunningen afgehandeld,start kapitaal,een pand om je idee uit te voeren. Hoe wil je dit realiseren? Daar zit ik met mijn vader momenteel mee. Waar ik woon zijn geen shoarma zaken, dat is de reden waarom we dit idee hebben, daarnaast kijkt iedereen positief naar het idee.
Natuurlijk is dit allemaal een idee, het is niet dat we er gelijk mee gaan beginnen en wil ik daarom zoveel mogelijk informatie verzamelen en probeer in te zien hoe het proces is van een horeca zaak.
Ik wil jullie zeer bedanken voor het lezen van dit topic en alvast bedankt voor jullie antwoorden.
aangepast door Mikky VrolijkProfiel geanonimiseerd
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/38729-shoarma-zaak-starten-horeca/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
3 antwoorden op deze vraag